MS_Skole.pngKOM OG SEJL

Kom-og-Sejl i Marselisborg Sejlklub


Har du færdiggjort et eller flere år i sejlerskolen eller har du sejlererfaring fra anden side? Føler du dig klar til at prøve kræfter med skipperansvaret?

Sidste sæson introducerede sejlerskolen konceptet ‘taskesejlads’, som gav et hold erfarne sejlerskole-gaster og sejlere med anden erfaring en fleksibel mulighed for at prøve kræfter med rollen som bådfører. 

Mere intensive helaftens-sejladser gav deltagerne god mulighed for at få bådfører-relaterede ansvarsområder som besætningsopsætning, sejladsplanlægning, havnemanøvrer, og motorlære endnu mere ind under huden, og flertallet følte sig allerede efter en håndfuld ture på vandet langt bedre rustet til at tage ansvar for båd og besætning.

Med udgangspunkt i disse gode erfaringer har du igen i år mulighed for at blive en del af Kom-og-Sejl. Interesserede kommer igennem en godkendelsesproces til bruttogruppen, som giver adgang til at booke sig ind på de sejldage, man har lyst til at deltage i.

Der sejles hver torsdag i maj-juni + aug.-sept. som et helaftensforløb (typisk 17-21). Det der sejles i sejlerskolens to kølbåde, som er af typen Scankap 99. Dermed gives mulighed for længere sejladser - ofte med fokus på et udvalgt tema. Der er en begrænsning på 4 deltagere pr. båd, så maks. 8 deltagere kan deltage pr. aften.

Da der er tale om instruktør-understøttet sejlads, vil der til en start være instruktør med om bord, men allerede efter et par gange vil du og dit hold for dagen blive udfordret på at sejle ind og ud af havnen uden instruktion. Når det er på plads, vil I som hold, og i det tempo det giver mening, få mulighed for at styrke jeres tursejler-evner på andre vigtige områder, såsom opankring, turplanlægning og ankomst til fremmed havn.

Er du interesseret kan du tilmelde dig til intro-aften den 25/4 kl. 17, hvor du vil møde dine medsejlere og instruktører, samt få svar på hvad du måtte have af spørgsmål. Tilmelding finder du her.

Har du spørgsmål inden da, er du velkommen til at skrive til aktivitetsansvarlig Nicolas Munk-Rechnitzer på nrechnitzer@gmail.com.

Vilkår for deltagelse i Kom-og-sejl

Deltagergebyret er 200,- pr. deltagelse. Afbud skal ske senest 48 timer inden undervisning (tirsdag 17:00), hvorefter deltagergebyret vil blive refunderet.

Juno 3.jpg
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram