Gastebørs

Gastebørs til Marselisborg Sejlklubs onsdagsbane !

De deltagede både på onsdagsbanen mangler ofte gaster - og omvendt ved vi, at der ofte er folk, der søger en båd at være med på - derfor har vi her lavet onsdagsbanens udgave af Tinder.

Gode råd omkring at være gast - og skipper, der byder en nye gast velkommen:

Det er altid en god ide, at man laver en aftale om, at 'vi lige prøver et par gange' - nogle gange passer kemien & ambitionsniveauet super - andre gange er det måske meget bedre at prøve på en anden båd....

At være med på en kapsejlende båd er at være med i et team - derfor er fremmøde og ambitionsniveau et meget væsentligt element at få afklaret på båden.

Hvis du vil være med fra sæsonstart, kan du møde op til skippermøde onsdag d. 1. maj kl. 18.00 i Klubhuset. Senere på sæsonen kan du komme i Klubhuset efter en onsdagssejlads, ca. ved 20.30-tiden eller kontakte Peter Meldgaard på tlf. 5137 0196. Endelig kan du tilmelde dig gastebørsen, hvor man som skipper også kan søge efter gaster.