ANCHA - de studerendes sejlklub
ANCHA er de studerendes sejlklub i Marselisborg.

Vi sejler sammen hver tirsdag og ses også ofte på land til sociale arrangementer som torsdagsbarer og fester i klubhuset.

Ancha er et fællesskab af studerende, der deler en interesse for sejlads. Det er muligt for alle mellem 18 og 29 at blive medlemmer og man behøver ikke kunne sejle på forhånd. Er du begynder vil vores instruktører lære dig at sejle og er du erfaren vil du få lov at vise dine evner som skipper.

Introduktionsperiode
I April holder vi introduktionsperiode og det betyder at alle vores arrangementer er åbne. Det er din mulighed for at møde os og tage dine venner med, før du beslutter dig for om du vil være medlem. Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig på www.Facebook.com/AnchaMS. Der er blandt andet mulighed for at komme ud at sejle, aftensmad i klubhuset og at opleve ægte "søsætningssild".

Sejlads om tirsdagen
Hver tirsdag mødes vi på havnen klokken fem, hvor vi gør bådene klar og tager på vandet. Vi sejler sammen i besætninger af 3-4 personer, hvoraf en er instruktør. Vi sejler i havn ved syv tiden og mødes i klubhuset til aftensmad og fadøl, når bådene er rigget af.

Fællesskab på land
Vi lægger stor vægt på det sociale fællesskab. Hvis man ikke har tid til at komme med på vandet en tirsdag opfordrer vi til at man møder op til spisning bagefter alligevel. Som medlem kan man frit benytte klubhuset, så man vil ofte kunne finde os der. Klubhuset er også omdrejningspunkt for andre sociale arrangementer og fester. Aktiviteterne på land afhænger af hvad medlemmerne har lyst til at arrangere, for den slags gør vi i fællesskab. Vi hjælper hinanden så der altid er aftensmad og hyggelige aktiviteter at se frem til.

Medlemsskab af Ancha koster et engangsbeløb på 1000 kroner.
Derudover skal man årligt betale medlemsskab af Marselisborg Sejlklub på 400 kroner (hvis man er under 26 år).
For de fleste bliver prisen derfor 1400 kroner det første år og 400 kroner alle følgende år man er medlem.

Sådan tilmelder du dig:

1. Opret en profil her på siden

2. Bliv medlem af Marselisborg Sejlklub (vælg ´junior´eller´voksen
       velkommen´) afhængigt af din alder.

3. Tilmeld dig til Ancha >> her

Er du i byen i kortere tid, feks. udvekslingsstuderende eller lign.? >> se her

Få mere at vide
Gå ind på vores Facebook side og giv os et "Like" - så bliver vi så glade.
Der kan du også finde mere information om Ancha og tilmelde dig vores aktiviteter i introduktionsperioden.