Lær at sejle i Marselisborg Sejlklub

I Sejlerskolen lærer du at sejle en kølbåd!

Sejladsen foregår på små hold med erfarne instruktører i Sejlklubbens skolebåde, hvor du lærer at sejle i en sejlbåd.

Sejlerskolen er CERTIFICERET under Dansk Sejlunion.
Det synliggør kvaliteten og sikkerheden for deltagerne, og der stilles krav til instruktørerne og deres erfaring og instruktør uddannelse.
Nærmere beskrivelse af certifikatets indhold kan læses ved at følge dette link!

Du kan deltage på flere niveauer og gennemføre det teoretiske duelighedskursus om vinteren.

Som deltager i sejlerskolen får du en direkte indgang til sejlerlivet - og som du kan krydre med de øvrige tilbud i Marselisborg Sejlklub !

Tilmelding til sæson 2017 er pr, 13.02 gjort aktiv og det er muligt at tilmelde sig, hvis du vil på sejlerskole den kommende sæson. Deltagere til årets sejlerskole optages i den rækkefølge de indløber, så vent ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du er fast besluttet på at deltage.
Vi ser frem til at møde jer ved sæson start omkring 1. maj
Læs mere: >>KLIK HER