Mandags-matchen

Nyt Match-race-initiativ i Marselisborg Sejlklub !

Mandags Match – for sejlere der vil prøve kræfter med matchrace
Vi har købt de to danske Elliott 6m både, som blev brugt til træning for OL 2012.
Nu har du chancen for at komme til at sejle i de lækre både og bruge dine taktiske evner på vandet !
Tilbuddet retter sig mod erfarne sejlere, som i teams af fire kan håndtere båden. Jeg, Hans Jørn, vil være behjælpelig med tilrigning på land og fra gummibåd på vandet. Jeg sørger også for vedligeholdelse af bådene, så du skal blot møde op med dit sejlertøj og friskt humør på havnen.
På vandet vil vi rotere besætningerne, således at man skifter mellem bådene og gummibåden. Der sejles naturligvis efter matchrace regler og jeg vil fungere som jury på vandet.

Prisen for deltagelse i "Mandags match" er 1200,- for forårs-sæsonen, og 1200,- igen for efteråret (+ medlemskab naturligvis).

Der sejles hver mandag kl 18.00 frem til ferien - håber vi ses på havnen

Hans Jørn Knudsen - 2518 8065